Referenssit

Image result for messukeskus

“Artun puheenvuoro Yritys 2017 -tapahtumassa oli mielenkiintoinen esitys myynnissä kehittymisestä. Esitys tarjosi konkreettisia työkaluja menestyksekkääseen myyntitapaamiseen, joista jokainen saa hyötyä, vaikka ei myyntityötä tekisikään. Esiintyminen oli luontevaa ja puheenvuoro olisikin saanut olla huomattavasti pidempi.” -Sakari Ylönen

Displaying image001.png

“Arttu kertoi Nuorille Yrittäjille oikeasta ja aidosta tekemisestä Suomen Yrittäjäopiston valmennuspäivässä. Haasteellinen tehtävä päivän loppuosassa, mutta todella hienosti vedetty!” -Kari Turunen

Image result for suomen arkkitehtiliitto safa

“Pitkän seminaaripäivän viimeisenä esiintyjänä Arttu otti väsyneen yleisön vahvasti haltuun rennolla ja asiantuntevalla esiintymisellään. Esitys ja osallistavat tehtävät tekivät yleisöön erittäin hyvän vaikutuksen ja avarsivat näkemyksiä myynnin ja yrittäjyyden suhteen. Suosittelen kaikista myynnistä kiinnostuneille.” -Sini Koskinen

“Olen käynyt kymmenissä myyntikoulutuksissa. Artun vetämä koulutus oli kenties paras noista kaikista.” – Jussi Räsänen

“Koulutuksessa oli parasta vinkit ja Artun oma esiintymistaito, erityisesti kun oppi kiinnittämään huomiota elekieleen ja äänenpainoihin sekä rytmiin.”

“Heti toteuttamiskelpoiset vinkit sekä teoreettinen tausta, jolle havainnollistettiin käytännön sovelluksia. Hyvin vedetty koulutus.”

“Arttu oli erittäin hyvä esiintymään ja hänen esityksessään tuli paljon uusia ideoita esiin, joita voin hyödyntää työssäni ja henkilökohtaisessa kehittymisessä.”

“Erittäin hyvä, konkreettinen esitys, joka antoi paljon itselleni monessakin mielessä.”

“Erinomaista konkretiaa ja kivasti osallistava käsittelytapa.”

“Arttu on hyvä esiintyjä ja tuntee selvästi asiansa. Sain koulutuksesta pari hyvää käynnöllistä  vinkkiä/toimintamallia, joita voin käyttää työssäni heti. Hyvä kokonaisuus, voin suositella lämpimästi kaikille myynnistä kiinnostuneille.”

Image result for tampere university of technology logo

“Inspiroiva ja innostava esitys.”

“Innostuin kehittämään itseäni!”

“Rautainen esitys”

“Loistava rakenne, loistava esiintyjä. Mielenkiintoiset ja tehokkaat harjoitukset.”

 

“Arvioin että taitoni kehittyivät koulutuksessasi yli 10 yliopistoluennon verran.”

“Todella hyvä kokonaisuus, jota suosittelen mielelläni muillekin.”

“Parasta puheessa oli konkreettiset esimerkit, kuinka omia myyntitaitoja pystyy kehittää ja kuinka laajat sovellutukset ne todellisuudessa omaavat.”

“Parasta oli Artun kyky kertoa ja osoittaa myyntitaitojen merkitys sekä tavat kehittää niitä”

“Kiinnitin paljon huomiota esiintymiseesi, jonka pohjalta voin kehittää omaa esiintymistaitoani.”